Mer beinknusende moro i Trials HD

Utvikleren lover store gleder med tilleggspakken Big Thrills.

Om du er tilhenger av selvtortur, regnvær og attpåtil elsker spontane sinneanfall har du antageligvis for lengst skaffet deg Xbox Live Arcade-spillet Trials HD.

Det tidvis sinnsvakt vanskelige spillet, som av mange ansees som en spirituell oppfølger til kultklassikeren Elasto Mania, omhandler enkelt og greit deg, en moped og en rekke med uhyre kompliserte brett. Målet er ganske enkelt å komme seg fra A til B, men veien er som regel hindret av både hopp, looper, flammende tønner og mer. Spillet ble svært godt mottatt da det ble utgitt for et knapt år siden, og skal vi tro spillets hovedutvikler Antti Ilvessuo har spillet også opparbeidet seg en svært engasjert fanskare:

– Helt siden vi slapp den første tilleggspakken til Trials HD, har spillerne vært sugne på mer. Vi får e-poster på daglig basis, forumene våre oppdateres konstant og i det siste har enkelte begynte å besøke meg hjemme. Noen har til og med begynt å springe etter meg på gata. Men nå kan jeg forhåpentligvis komme ut av gjemmeplassen min, og fortsette med arbeidet mitt som spillutvikler.

Med andre ord, Trials HD blir omsider utvidet igjen. Med 40 nye brett lover utviklerne at spillerne igjen skal få kose seg med frustrerende vanskelige brett og beinknusende moro. I tillegg til de 40 brettene skapt av utviklerne, vil tilleggspakken også komme med ti utvalgte brett skapt av spillere. Brettene vil bli presentert på lik måte som de utviklet av utviklerne, og vil også gi full kreditering til deres skapere.

Trials HD - Big Thrills slippes i løpet av fjerde kvartal i år.

(Kilde: Pressemelding, RedLynx)

Siste fra forsiden