Mer Buzz i mars

Oppfølgeren til Buzz: The Music Quiz får støtte for åtte deltakere, og vil handle om sport, film, musikk og kjendiser.

Buzz er det siste i rekken av sosiale spill til PlayStation 2. Konseptet er rett og slett et interaktivt spørrespill for hele familien, og leveres med spesialdesignede håndkontrollere, som gjør spillet svært intuitivt. Den første utgivelsen som kom i høst, fokuserte på musikk.

I mars kommer oppfølgeren, Buzz: The Big Quiz – som vil inneholde spørsmål om sport, film, musikk og lett blanding. Pressemeldingen forteller også at det blir spørsmål om programlederens venner, og vi velger å tro at det betyr kjendisspørsmål. Spilleren må svare på spørsmål etter å ha sett bilder, videoer eller lydklipp. Hvor mange spørsmål det er snakk om totalt er ikke kjent. Buzz: The Music Quiz inneholdt over 5000 stk.

Spillets gang vil være lett gjenkjennelig fra den første utgivelsen, men noen endringer kan vi vente oss. Blant annet vil det denne gangen være mulig for opp til åtte personer å delta. En ny modus kalt ”Hitman” (på originalspråket) vil være en videreutviklingen muligheten til å stjele poeng fra de andre deltagerne. I tillegg blir vi kjent med nye karakterer.

Buzz: The Big Quiz kommer på norsk, men på grunn av tidsklemme blir det ikke Idol-dommer og Absolutt Underholdning-anmelder Thomas Strzelecki som står for den norske oversettelsen denne runden. Utgivelsen er satt til mars.

Siste fra forsiden