Mer Dragon Ball Z på PS2 og GBA

Atari har kunngjort at de jobber med to nye spill basert på verdens mestselgende tegneserie.

De to nye spillene er Dragon Ball Z: Budokai 3 for PlayStation 2 og Dragon Ball Z: Supersonic Warriors for GBA. Atari forteller at de har et tett samarbeid med Bandai for å sikre at spillene blir så autentiske og trofaste mot denne populære franchisen som mulig. I tillegg ønsker både Atari og Bandai å sikre at gameplayet blir så godt som mulig. Naoki Eguchi fra Bandai Europe forteller:

- Atari sitt arbeid til nå har ført til at Dragon Ball Z er blitt en viktig franchise innenfor spillindustrien. Det tilhengerne våre vil ha er spill som ikke bare tilfredsstiller deres behov for eventyr i Dragon Ball Z-universet, men som også tilbyr en stor gameplayopplevelse.

Pressemeldingen forteller veldig lite om selve spillene, men det er naturlig å tro at Dragon Ball Z: Budokai 3 vil følge i forgjengernes fotspor, og i følge pressemeldingen vil det tilby den ultimale Dragon Ball Z kampopplevelsen på konsoll. Dragon Ball Z: Supersonic Warriors sies det enda mindre om, men skjermbildene tyder på at det blir et todimensjonalt kampspill.

For informasjon om de eksisterende Dragon Ball Z-spillene kan du besøke det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden