Mer Fallout 4-innhold er på vei

Det blir mye nytt å gjøre i The Wasteland i sommer.

Skjermdump fra Youtube

I løpet av halvannet minutt fikk vi i natt raskt presentert smakebiter på hva vi kan forvente oss av nytt innhold til Fallout 4 i sommer.

Både større og mindre oppdateringer ser ut til å være på vei, og her skal det være store muligheter til å få brukt kreativiteten sin.

Fallout Shelter HD?
Skjermdump fra Youtube

Hvelv og innretninger

Den første oppdateringen kommer allerede neste uke, og har fått navnet Contraptions.

Her legges det til rette for at man kan bygge innretninger og anordninger som gjør livet lettere, eller bare morsommere. Heiser, mannekenger å henge rustninger på, veggfester til våpen, samlebånd og sorteringsmaskiner ble vist fram i en kort videosnutt. Nøyaktig hva dette skal brukes til ble vi ikke kloke på, men det er nok trygt å sette penger på at noen gærninger kommer til å skape noen imponerende Rube Goldberg-maskiner.

Spør oss ikke hva dette skal være godt for.
Skjermdump fra Youtube

Neste måned får vi muligheten til å spille Fallout Shelter i Fallout 4. Med andre ord; endelig skal vi få bygge våre egne hvelv i Fallout. Grunnfjell må graves ut, gamle togstasjoner må ryddes, og fiender under bakken må elimineres. Deretter vil daglig drift à la Fallout Shelter begynne.

Velkommen til Nuka-World.
Skjermdump fra Youtube

Den tredje, og tilsynelatende største, utvidelsen vet vi svært lite om på nåværende tidspunkt. Det vi kan tyde ut fra traileren er at handlingen og hendelsene i utvidelsen vil foregå innenfor murene til et samfunn som kalles Nuka-World. Traileren avsluttes av at et postkort fra Nuka-World blir skutt to ganger, så det er nok trygt å anta at det ikke bare er greie og medgjørlige folk vi møter her. Utvidelsen kommer i løpet av august.

Se en kjapp gjennomgang av alle Fallout-utvidelsene som ble presentert på E3 i natt i videovinduet under.

Les alt vi skriver om årets E3 »

Siste fra forsiden