Mer gratis Battlefield på vei

EA og DICE har avslørt slippdato for Battlefield Play4Free.

SAN FRANCISCO (Gamer.no): I natt norsk tid tok Electronic Arts og svenske DICE offisielt sløret av Battlefield 3. Vi var på plass, og sak om akkurat det kommer ganske så snart her på Gamer.no.

Til siste dråpe blod.

I samme slengen kunne spillgigantene avsløre at man har bestemt seg for en slippdato for PC-eksklusive Battlefield Play4Free. Skyteglade spillere kan kjøre på alt de orker fra og med 4. april i år.

I et slags PR-stunt kan de som følger spillet på Twitter eller Facebook få muligheten til å tjuvstarte med to dager, altså 2. april.

Battlefield Play4Free skal ifølge utvikler DICE ta det beste fra de foregående spillene i serien, og tilby en komplett spillopplevelse – gratis.

Grafikken er kanskje ikke den aller mest moderne, men det er i hvert fall ingenting å si på farten og smidigheten i spillet. Ja, dette kan bli en vinner for de som liker å konkurrere over nett. Hele 600 000 søkte for øvrig for å bli med i den lukkede betaperioden.

Battlefield Play4Free støtter opptil 32 spillere samtidig og har et eget system for å utvikle soldaten du styrer i selve spillet. Det vil også være et system for mikrotransaksjoner, på samme måte som i søsterspillet Battlefield: Heroes.

Så da spørs det hvor gratis det faktisk blir til syvende og sist.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden