Mer hjernetrim til DS

Trenger hjernen din litt hjelp? Da kan SEGAs Brain Assist kanskje være noe for deg.

Nintendo DS ser ut til å være konsollen for deg som liker hjernetrim, takket være et svært rikt utvalg spill som fokuserer på å trene de små grå. Nå kommer nok et hjernetrimspill til konsollen, nemlig Brain Assist fra SEGA.

Klarer du denne?

Brain Assist tilbyr ti minispill som fokuserer på å styrk den høyre hjernehalvdelen. Spillene utfordrer hukommelse, konsentrasjon, reflekser og analytiske egenskaper, og vanskelighetsgraden stiger i takt med spillerens prestasjoner. I tillegg til de normale testene kommer spillet med en lynmodus som tvinger deg til å tenke raskere.

Hvert minispill utnytter seg av den trykksensitive DS-skjermen. Om du ønsker å spille med andre kan du samarbeide med en venn eller konkurrere mot opp til tre andre spillere via trådløst nettverk. Trenger du hjelp, har spillet fire sykesøstre som tilbyr råd og vink underveis.

– Brain Assist ble designet med to prinsipper i tankene, nemlig å være tilgjengelig for alle spillere samtidig som det virkelig øver spillernes hjernekraft. Dette er spillet for alle som har lyst til å forbedre IQ-en sin, og ha det moro i samme slengen, mener SEGAs amerikanske markedsføringsdirektør, Rick Naylor.

Brain Assist skal lanseres til våren.

Siste fra forsiden