Utvidelse til Hearts of Iron 3

Mer krig

Enda mer intrikat moro for strategispillfansen.

Gått lei av det kritikerroste Hearts of Iron 3? Frykt ikke, en nedlastbar utvidelse er på vei. Den har fått navnet Semper Fi og kommer i salg i løpet av årets andre kvartal.

Mer intrikat strategi fra Sverige.

Her loves vi at spilleren skal få mer kontroll over landenes krigføring og politikk, samt at historieentusiasten vil hoppe av glede på grunn av en større variasjon av hendelser og muligheter.

– Vår visjon med Semper Fi er å få spillere engasjert i andre verdenskrig på en måte de tidligere spillene ikke har maktet, sier produsent hos Paradox, Henrik Fåhraeus, i en pressemelding.

Og han fortsetter:

For eksempel er forhandlinger og det å jobbe tett med allierte en viktig del av denne krigen, og spillere får nå muligheten til å oppleve dette skikkelig. Vi har også et enda mer historisk korrekt bakteppe. Selv om man ikke vil følge den faktiske historien slavisk, vil historiske hendelser skape en sterkere opplevelse for spilleren.

Dermed er det bare å forbrede seg på å jobbe tett med allierte og bli overøst med historiske fakta i denne utvidelsen. Den kunstige intelligensen skal også ha fått seg et kraftig løft, det lover godt for den storslagne strategiopplevelsen.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden