Mer kriminalitet i Saints Row 2

THQ har bekreftet at Saints Row får en etterfølger, samtidig som de har droppet PS3-versjonen av originalspillet.

Saints Row kom ut på Xbox 360 i fjor høst, og viste seg å være en god og underholdende GTA-klone. Nå jobber utviklerne i det THQ-eide studioet Volition med en etterfølger, som skal lanseres for Xbox 360 og PS3 til neste år.

En tulling i Saints Row (360)

THQ forteller at det originale Saints Row fikk ros for sin flotte grafikk, sine brede muligheter for å endre på spillfigurens utseende og de omfattende onlinemulighetene spillet leverte. Nå hevder de at Volition bruker teknologien og kunnskapen sin for å "revolusjonere" sjangeren nok en gang.

Alt er imidlertid ikke rosenrødt i Saints Row-land. De som gledet seg til å spille PS3-versjonen av Saints Row må nemlig rette oppmerksomheten sin mot etterfølgeren, da Saints Row for PS3 har blitt kansellert.

Disse nyhetene er kommet ut i forbindelse med THQ sin finansrapport, hvor de for øvrig forteller at de har hatt et godt kvartal (blant annet takket være Supreme Commander og S.T.A.L.K.E.R. for PC), og at de har utsatt det Battlefield-aktige Frontlines: Fuel of War til neste år.

Siste fra forsiden