Mer meitemark-krig på håndholdt

THQ har kommet med en offisiell kunngjøring av Worms: Open Warfare 2 for PSP og DS.

Lenge har man trodd at meitemarkene var relativt fredelige små vesener, men etter at britiske Andy Davidson kokte opp det første Worms-spillet på Amigaen sin, har vi etter hvert lært at dette ikke er tilfelle. Nå vender de krigerske meitemarkene tilbake til DS og PSP, i Worms: Open Warfare 2.

Det nye Worms-spillet lanseres til sommeren, og bygger videre på det forrige Open Warfare-spillet. Her får vi blant annet sende meitemarkene i kamp i piratomgivelser, futuristiske romskipomgivelser og i skyttergravene fra andre verdenskrig. I tillegg til klassiske våpen som supersauer, betongesel og hellige håndgranater, får vi elleve nye våpen, som "bunker buster" og "buffalo of lies".

Flerspiller har alltid vært en sentral del av Worms-opplevelsen, og i Open Warfare 2 kan vi spille mot meitemark-kommandører fra hele verden. I tillegg til den vanlige "deathmatch"-modusen kan vi se frem til nye moduser (for én eller flere spillere), som "rope race", "fort" og "puzzle". Hvis du til stadighet blir most av mer talentfulle spillere, kan du stikke innom det nye skytefeltet, som lar deg trene opp skyteferdighetene dine.

Ellers loves vi omfattende onlinebaserte poengtavler, nye muligheter til å skreddersy landskapene og lage nye flagg, samt modifiserte hatter, gravstøtter og seiersdanser. Mer informasjon finner du på spillets nylanserte nettsted.

Siste fra forsiden