Mer Metal Gear i vente

Hideo Kojima har røpet informasjon om Metal Gear Online for PS3, samt en ekspansjon til Metal Gear Solid: Portable Ops.

På messen PlayStation Premier i Tokyo har Metal Gear-skaper Hideo Kojima røpet informasjon om nye titler denne populære snikeserien. Det første er Metal Gear Online for PS3, som visstnok er basert på onlinedelen i Metal Gear Solid 3: Subsistence.

For øyeblikket virker det uklart om Metal Gear Online blir en del av Metal Gear Solid 4, eller om det blir et helt nytt produkt. Det er det britiske nettstedet Computer & Video Games som har plukket opp denne informasjonen, fra en artikkel hos japanske Famitsu.

C&VG har også informasjon om en slags ekspansjon til PSP-spillet Metal Gear Solid: Portable Ops. Her loves vi nye spillmoduser, figurer og oppdrag, og i tillegg får vi nye gameplayelementer og en opplæringsdel. Spillet skal visstnok lanseres både sammen med Portable Ops og helt alene, og den japanske utgivelsen vil finne sted i september.

Til neste uke vil Konami holde et jubileumsarrangement for Metal Gear-serien i Japan. Der forventes mer informasjon om disse prosjektene. Nettstedet Worthplaying har forresten noen bilder fra Portable Ops-ekspansjonen.

Siste fra forsiden