Kjapp oppfølger for Deathspank

Mer moro

Hothead Games kaster ikke bort tiden med å gi oss mer actionhumor.

Ron Gilbert var designer på klassikere som Monkey Island og Maniac Mansion, og ifølge vår anmelder lykkes han også meget godt med Deathspank. Det nedlastbare spillet kom ut i juli, og godbiten fra Hothead Games var både morsomt og underholdende.

Sverd er byttet ut med bazooka.

Nå er det allerede klart for en oppfølger i det som opprinnelig skulle bli en episodebasert serie. I midten av september kommer DeathSpank: Thongs of Virtue til Xbox 360 og PlayStation 3. Gilbert forlot Hothead Games i våres, men ifølge Thongs of Virtue-produsent Hamish Millar hadde legenden like mye innflytelse på oppfølgeren som det første spillet.

– Deathspank 1 var en introduksjon til universet og var et actionrollespill. Med spill nummer to ønsker vi å redefinere hele opplevelsen. Vi ønsker å gi folk bakoversveis når det gjelder hvilke våpen Deathspank kan ha, hvilke verdener han kan dra til og hvilke typer skapninger han støter på, sier Millar til GameSpot.

Så gjenstår det å se om man vil fortsette sin sylskarpe parodi på egen bransje med Thongs of Virtue. Tittelen i seg selv tyder i hvert fall på at humoren blir minst like god.

Spillet vil koste 1,200 Microsoft-poeng på Xbox Live, eller rundt 100 kroner på PlayStation Network.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden