Mer Neverwinter Nights 2

Tilbake til Sverdkysten

Obsidian jobber med en ny tilleggspakke til det populære rollespillet Neverwinter Nights 2.

Neverwinter Nights 2-nettstedet Neverwinter Nights 2 Vault har fått bekreftet at Obsidian Entertainment jobber med en ny tilleggspakke til det storslåtte rollespillet Neverwinter Nights 2.

Denne gangen blir det mindre fokus på NPC-er du plukker opp langs veien.

Den nye kampanjen har fått navnet Storm of Zehir, og foregår langs Sverdkysten i Forgotten Realms-verdenen. Siden hendelsene i Neverwinter Nights 2 har Sverdkysten gått inn i en periode med usikker økonomisk framgang, og en rekke handelsorganisasjoner har dukket opp for å profittere på situasjonen.

Det er opp til deg om du vil slå deg sammen med handelsorganisasjonene og gjenoppbygge økonomien, eller om du heller vil være banditt og plyndre feite kjøpmenn.

Uansett hvilken vei du velger til rikdom vil du før eller senere støtte på en ny ondskap som sprer seg langs kysten. De slangelignende Yuan-Ti har en klo med i det økonomiske spillet, og det blir opp til deg å stoppe deres lumske planer.

Kampanjen skal ta rundt 15 timer å spille gjennom, og du får besøke både velkjente steder som Neverwinter og Crossroad Keep, samt spennende nye land som jungelnasjonen Samarach. Du kan nå disse stedene gjennom et nytt kartsystem som gir deg frie tøyler til å reise hvor du vil.

Denne gangen kan du sette sammen din egen gruppe med eventyrere for å søke rikdom og berømmelse. I motsetning til de tidligere Neverwinter Nights-kampanjene får du altså lage dine egne krigere og magikere istedet for å plukke opp kompanjonger i løpet av eventyret.

Gruppemekanismer i kamp skal vektlegges mer enn i tidligere Neverwinter Nights-eventyr, med nye egenskaper og andre evner som er avhengig av gruppedynamikk. Det er foreløpig ikke avslørt mye om hvordan dette systemet skal virke.

Flerspillerdelen skal også få seg et løft, og de som liker å bygge sine egne eventyr kan bruke det nye kart-og handelssystemet i sine kampanjer. Det blir også flere nye monstre de kan befolke sine verdener med.

Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir skal utgis av Atari. Det har foreløpig ikke fått noen slippdato.

Siste fra forsiden