Mer Persona på vei

Demoner i hodet

Square Enix har snappet opp de europeiske utgiverrettighetene for Persona 4.

Mens Gamecube og den første Xbox for lengst har forsvunnet fra markedet holder Playstation 2 det fortsatt gående, og selv om den kanskje synger på siste verset annonseres det fortsatt spill til den standhaftige konsollen.

Mord og pop på landsbygda

Vis større

Mord og pop på landsbygda

Stikkord:
  • spill
  • Persona
  • playstation 2
  • rollespill
  • shin megami tensei


Ifølge et nyhetsbrev fra Square Enix kan vi snart forvente nok et lovende spill til den aldrende maskinen. Selskapet har nemlig skaffet de europeiske utgiverrettighetene for kultrollespillet Shin Megami Tensei: Persona 4.

I Persona 4 får du boltrer deg på landsbygda. Du spiller en ung mann som har flyttet inn hos sin onkel og kusine mens foreldrene er bortreist, men den landlige idyllen slår snart sprekker.

Et brutalt mord blir begått, og du får vite at en person kommer til å dø hver måned når tåka ligger tett over den lille byen. Heldigvis er du i besittelse av en spesiell evne som lar deg slå tilbake mot den mystiske morderen. Sammen med andre ungdommer med lignende krefter må du nøste opp i mysteriet, bekjempe underlige fiender og forhindre flere dødsfall.

I tillegg til utforskning og kamp må du også prøve å leve et så normalt og produktivt liv som mulig. På fritiden kan du jobbe med å styrke båndene til dine medmennesker, og med disse båndene kan du låse opp nye krefter som kan komme godt med mot dine overnaturlige fiender.

Persona 4 slippes en gang til våren.

Siste fra forsiden