Mer Pokémon neste måned

Nye monstereventyr

Pokémon-fenomenet lever ennå, og i november kommer Pokémon Ranger: Shadows of Almia til Europa.

Pokémon har blitt kjært eie for mange barn og spillere, og i tillegg til de utallige spillene som bygger på det originale rollespillkonseptet har det også kommet en rekke relaterte spill av varierende kvalitet.

Nå er du min! For alltid!

Nå er det snart klart for nok et DS-spill om de små (og store) krabatene, for i neste måned slippes Pokémon Ranger: Shadows of Almia i Europa. Dette er et actioneventyr hvor du kan møte og fange både gamle monsterfavoritter og nye fjes fra Pearl- og Diamond-utgavene.

Du spiller en fersk Pokémon-vokter som har fått i oppgave å beskytte Almia-området fra en mystisk fiende som får monstre til å oppføre seg rart. Du kan ikke løse mysteriet på egenhånd, men trenger et par Pokémon-kompiser for lykkes.

I Pokémon Ranger blir du ikke venner med monstrene ved å banke dem opp og kaste en ball på dem, men må istedet bruke DS-pennen til å tegne sirkler rundt dem til de blir snille og føyelige. Monstrene finner seg ikke i dette uten videre og vil kjempe for å bryte løs fra sirklene dine, så det gjelder å være rask på labben.

Når du har fanget en Pokémon kan du bruke evnene dens til å utforske nye områder og fjerne hindringer. Noen kan for eksempel brenne opp trestubber som står i veien, mens andre kan svømme eller skjære bort busker.

Utover selve historien og sideoppdragene som følger med spillet er det også mulig å laste ned nye oppdrag gjennom den trådløse internetoppkoblingen.

Pokémon Ranger: Shadows of Almia slippes 21. november.

Siste fra forsiden