Mer samarbeidskrig underveis

Army of Two: The 40th Day

Oppfølger til den populære samarbeidsslageren er bekreftet og på god vei.

For ikke lenge siden dukket det opp diverse rykter om at en oppfølger til fjorårets Army of Two allerede er på god vei i utviklingen, nå melder nettstedet VG247 at de har fått bekreftet ryktene - og at spillet annonseres offisielt i morgen, tirsdag.

I Army of Two trer vi inn i rollene som leiesoldatene Rios og Salem, to hardnakka karer som gjør det de må for livets opphold. Army of Two kan betegnes som et typisk tredjepersons-skytespill, men skiller seg fra mengden på grunn av spillets rene fokus på samarbeid. Her er alt av oppgaver lagt opp til å løses med en venn, eller alternativt en datastyrt medspiller.

Noe av det som nå angivelig er bekreftet er at mesteparten av oppfølgeren vil foregå i Shanghai. Her har en mystisk person laget seg et nettverk av private militære selskaper for diverse skurkestreker, uten at dette utdypes ytterligere. Videre fortelles det om ytterligere muligheter for modifisering av våpen og utstyr, noe som er nokså imponerende med tanke på hvor avansert forgjengeren var.

Spillet vil også komme med flere veikryss der man må ta moralske avgjørelser, som vil få diverse konsekvenser, og videre føre til forskjellige avslutninger. Noe som lover bra, med tanke på at forgjengeren ble kritisert for å ha like mye dybde som en pytt med sølevann.

Til slutt fortelles det at spillet vil bli mer avansert teknisk, hvor blant annet muligheten for å skyte gjennom tynne vegger og materialer nevnes. Sist, men ikke mist, fortelles det også at spillere vil få muligheten til å benytte seg av sivile som skjold (meat shield) - sa noen 18-års aldersgrense?

(Kilde: VG247.com)

Siste fra forsiden