Mer Starcraft først i 2012?

Heart of the Swarm kan la vente på seg.

På fredag under GDC Online i Austin i Texas tok prosjektdirektør for Battle.net, Greg Canessa scenen for å snakke om fremtiden for den omfattende tjenesten. Etter hans foredrag ble det tatt spørsmål fra salen.

Ett spørsmål kan ha ført Canessa til å røpe lanseringsvinduet til den første utvidelsen til Starcraft 2, som bærer navnet Heart of the Swarm. På spørsmål om fremtidlige Battle.net-funksjoner, som å publisere repriser og oppgradere spillerprofilene, svarte Canessa at det er "et viktig satningsområde som vi kommer til å se nærmere på i de neste 18 månedene, mellom nå og frem til lanseringen av Heart of the Swarm."

Klassisk Zerg-rush.

Med andre ord høres det ut som at utvidelsen kan se dagens lys først i mars eller april i 2012. Heart of the Swarm er det andre kapittelet i den tredelte Starcraft 2-sagaen, hvorav den første, Wings of Liberty, fokuserte på den menneskelige fraksjonen. Heart of the Swarm vil fokusere på Kerrigan- og Zerg-fraksjonen, mens det tredje kapittelet kommer til å fokusere på de ekstremt religiøse Protoss.

En representant for Blizzard har i ettertid gjort det klart at det ikke er annonsert noe slippvindu for Heart of the Swarm, men røper samtidig at spillet ikke blir å se på Blizzcon 2010, som finner sted i Anaheim i California fra 22. til 23. oktober.

Frem til vi får en offisiell lanseringsdato fra Blizzard blir det vanskelig å fastslå om denne informasjonen stemmer, men med tanke på at Blizzard er notoriske for å ta seg god tid med spillene sine, er det absolutt en mulighet for at vi spiller Wings of Liberty også til neste år.

Les også:World of Warcraft setter ny rekord
Les også:Nekter å lansere spillet sitt
Les også:Bungie straffer Halo Reach-juksere

Kilde: Gamespot

Siste fra forsiden