Mer wrestling fra THQ

THQ er glade i wrestling, og nå har de kunngjort WWE: Smackdown vs. RAW 2007.

THQ sin wrestlingserie har solgt over 16,5 millioner kopier verden over, og er utvilsomt en av selskapets store pengeinnbringere. Nå har de kunngjort at WWE: Smackdown vs. RAW 2007 kommer til PS3, PS2, PSP og Xbox 360. Spillet skal lanseres til høsten (selv om PS3-versjonen selvsagt ikke blir å finne i butikkene før selve konsollen kommer i salg, litt senere på året).

I følge pressemeldingen deres lar WWE: Smackdown vs. RAW 2007 spillerne oppleve det intense livet som superstjerne i WWE-serien. Spillet kommer med en rekke nye oppdateringer og gameplayfunksjoner, og det trekkes blant annet frem at spillerne vil kunne benytte seg av en rekke objekter i og rundt ringen for å påføre motstanderen smerte, ved hjelp av et omfattende "hotspot"-system.

Karrieremoduset har også blitt forbedret, og kommer med flere historier og muligheter enn noensinne tidligere. Ellers skrytes det av et oppgradert analogt kontrollsystem, som gjør bevegelser mer intuitive. Grafikken er selvsagt også oppdatert, og vi får blant annet mulighet for flerspiller over nettet (med full støtte for stemmebasert kommunikasjon).

Siste fra forsiden