Mer Starcraft først i 2012?

Mer Starcraft først i 2012?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

På fredag under GDC Online i Austin i Texas tok prosjektdirektør for Battle.net, Greg Canessa scenen for å snakke om fremtiden for den omfattende tjenesten. Etter hans foredrag ble det tatt spørsmål fra salen.

Ett spørsmål kan ha ført Canessa til å røpe lanseringsvinduet til den første utvidelsen til Starcraft 2, som bærer navnet Heart of the Swarm. På spørsmål om fremtidlige Battle.net-funksjoner, som å publisere repriser og oppgradere spillerprofilene, svarte Canessa at det er "et viktig satningsområde som vi kommer til å se nærmere på i de neste 18 månedene, mellom nå og frem til lanseringen av Heart of the Swarm."

Klassisk Zerg-rush.
Klassisk Zerg-rush.

Med andre ord høres det ut som at utvidelsen kan se dagens lys først i mars eller april i 2012. Heart of the Swarm er det andre kapittelet i den tredelte Starcraft 2-sagaen, hvorav den første, Wings of Liberty, fokuserte på den menneskelige fraksjonen. Heart of the Swarm vil fokusere på Kerrigan- og Zerg-fraksjonen, mens det tredje kapittelet kommer til å fokusere på de ekstremt religiøse Protoss.

En representant for Blizzard har i ettertid gjort det klart at det ikke er annonsert noe slippvindu for Heart of the Swarm, men røper samtidig at spillet ikke blir å se på Blizzcon 2010, som finner sted i Anaheim i California fra 22. til 23. oktober.

Frem til vi får en offisiell lanseringsdato fra Blizzard blir det vanskelig å fastslå om denne informasjonen stemmer, men med tanke på at Blizzard er notoriske for å ta seg god tid med spillene sine, er det absolutt en mulighet for at vi spiller Wings of Liberty også til neste år.

Les også: World of Warcraft setter ny rekord
Les også: Nekter å lansere spillet sitt
Les også: Bungie straffer Halo Reach-juksere

Kilde: Gamespot

StarCraft II: Wings of Liberty

Windows
Slippdato: 27. juli 2010
Sjanger: Strategi
Utvikler: Blizzard Entertainment
Utgiver: Activision Blizzard

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen