Mercury Meltdown Remix til PS2

Ignition og Atari har kunngjort at det fornøyelige hjernetrimspillet Mercury Meltdown kommer til PS2, i en forbedret utgave.

Mercury Meltdown er et hjernetrimspill til PSP hvor du får kontrollere en kvikksølv-blobb som må navigeres gjennom en serie stadig vanskeligere labyrinter. Blobben din kan veksle mellom fire tilstander - normal, solid, rask og treg - og disse må brukes med omhu for at du skal komme forbi utfordringene du møter på hvert brett.

Nå har Ignition og Atari kunngjort Mercury Meltdown Remix for PlayStation 2. Dette spillet bygger på PSP-versjonen, men kommer med to nye laboratorier (totalt får vi tolv laboratorier med over 200 brett), forbedret grafikk, et kontrollsystem som benytter seg maksimalt av Dual Shock-kontrollerne, en litt jevnere vanskelighetskurve og svært avansert "blobbfysikk".

Ignition-mann Peter Rollinson forteller at spillet bygger på det solide fundamentet til PSP-versjonen, men tilbyr eksklusivt og unikt ekstramateriale. I tillegg sier han at spillet er det mest tilgjengelige Mercury-spillet til nå. Her til lands er det Atari som står for distribusjonen, og spillet skal lanseres til vinteren.

Mer info finner du på det offisielle nettstedet til Mercury Meltdown.

Siste fra forsiden