Metal Gear Online utvides igjen

Med pistol og pappeske

Den nye tilleggspakken til Konamis nettspill har fått lanseringsdato.

Sammen med Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots slapp Konami nettskytespillet Metal Gear Online, og de lovet at nytt innhold til spillet skulle komme etter hvert. I juli slapp de Gene-pakken med nye kart og belønninger for dyktige spillere, og nå har de annonsert slippdatoen for den andre tilleggspakken.

Den japanske traileren

Vis større

Den japanske traileren

Stikkord:
  • action
  • spill
  • playstation 3
  • metal gear solid


Meme-pakken byr som forgjengeren på nye kart, og nettsoldater kan leke seg i et forblåst isøde, en gammel rakettsilo og en tettvokst skog.

Toppskurken Liquid Ocelot blir spillbar i denne pakken, og han kan både paralysere motstandere og låse våpnene deres. Du kan også spille som datageniet Mei Ling for å beordre bombarderinger eller bruke radar til å finne motspillerne.

Pakken har nye regler og spillmoduser, og du kan blant annet spille kamper hvor hodeskudd ikke er mer effektive en skudd andre steder på kroppen. Fredselskende spillere kan nyte en ny modus hvor du kan kjempe mot andre uten at det påvirker rangeringen eller statistikkene dine, og er perfekt for å eksperimentere med nye taktikker og våpen.

Meme-pakken legges ut på Playstation Network 25. november. Den koster 7,99 euro (ca. 70 kroner), og kan forhåndsbestilles i dag. Hvis du mangler Gene-pakken har Konami også en egen samlepakke med både Gene og Meme til 12, 99 euro (ca. 115 kroner).

Siste fra forsiden