– Metal Gear Solid 4 i rute

Ingen flere utsettelser

Konami kan melde om at Metal Gear Solid 4 snart er ferdig og klart for publikum.

Tilhengere av Snake ble skuffet da Konami måtte utsette Metal Gear Solid 4 sist høst. Nå virker det imidlertid som utvikleren er i rute, og at man skal nå sitt mål om å gi ut spillet i løpet av andre kvartal.

Det blir nok mye av både sniking og action i dette spillet.

Det skal nå være like før Konami går inn i en omfattende testingsperiode.

– De neste månedene kommer til å bli et helvete, men vi er virkelig gira på å rekke en utgivelse i andre kvartal, sier assisterende produsent på spillet, Ryan Payton, i en Kojima Productions podcast.

Og han fortsetter:

– Mr. Kojima, mest av alle, er skikkelig bestemt på at dette skal gå, fordi han hater å skuffe folk. Jeg vet at han er flau over den forrige utsettelsen. Vi lagde jo til og med en trailer der Raiden kutter i stykker "2008".

Payton kan avsløre at det allerede nå er mulig å spille gjennom hele Metal Gear Solid 4, men det er en rekke småting som må rettes opp. Målet skal være at spillet slippes innenfor samme tidsrom over hele verden, om ikke nødvendigvis på samme dag.

Noe eksakt slippdato får vi imidlertid ikke, og man jobber nå med PR-byråer om å fastsette en endelig dato.

– Hvis du har sett en dato der ute, er det bare spekulasjon, avslutter Payton

Metal Gear Solid 4 slippes eksklusivt til PlayStation 3, men det har gått rykter om at en versjon til Xbox 360 vil komme senere.

Siste fra forsiden