Metal Gear Solid-skaperens nye spill heter Death Stranding

Norman Reedus står i sentrum i spillets debuttrailer.

Under Sonys pressekonferanse i natt ble utviklerlegenden Hideo Kojima tatt i mot med stående applaus fra publikum. Siden han sa opp sitt tiårlange samarbeid med Konami i fjor, har han startet Kojima Productions ­– et uavhengig utviklerselskap som har fått full støtte fra Sony til å gjøre hva enn de måtte ønske.

Etter en kort og sjarmerende innledning på engelsk, lot Kojima sitt nye prosjekt snakke for seg selv. Vi fikk se en trailer til spillet, som lyder navnet Death Stranding.

Traileren er slående vakker, men mer mystisk enn informerende.
Kojima Productions

Traileren, som du kan se øverst, avslører ikke så mye hva angår spillets natur eller sjanger. Sluttplakaten bekrefter at spillet kommer til PlayStation 4, men noe mer konkret informasjon enn det fikk vi ikke. Med den smakfulle musikken og den godt beregnede avsløringen av The Walking Dead-stjernen Norman Reedus som trailerens, og muligens spillets, protagonist fikk likevel tilskuerne nok å juble over.

Sitter igjen med flere spørsmål enn svar

Traileren finner sted på en strand full av døde krabber, hvaler og sjødyr. Over Reedus, som våkner opp naken på stranden med et foster ved siden av seg, svever fem menneskelignende skikkelser. Fint lite annet blir vist før tittelen kommer opp på skjermen.

En strålende fornøyd Kojima tar i mot applaus fra Sonys E3-scene.
Sony

Dette er Kojima Productions sitt første prosjekt, og med tanke på hvor kort tid studioet har eksistert, kan det være lurt å ikke ha for høye håp om å se en ferdigstilling av spillet i nærmeste framtid.

Kojima og Reedus har forsøkt å samarbeide tidligere. Silent Hills, som ble kansellert av Konami, skulle være et prosjekt med Kojima, Reedus og skrekkregissør Guillermo del Toro på plakaten.

Les også: Motorsykkelspill møter åttitallet og laserdrager i Ubisofts nyeste

Her kan du lese alle nyhetene fra E3 2016

Siste fra forsiden