Metal Gear: Peace Walker til PS3?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Hideo Kojimas Metal Gear-serie er en serie som nekter å dø. Til tross for at skaperen selv har annonsert seriens avslutning flere ganger, har Snake og hans biologiske forfedre fått adskillige forgjengere og oppfølgere å snike seg rundt i.

Det foreløpig siste spillet i serien, Metal Gear Solid: Peace Walker utvikles eksklusivt for PSP. Men en uformell spørreundersøkelse fra Konami på en pressetilstelning for spillet tyder på at utgiveren vurderer en PS3-versjon av spillet. Denne spørreundersøkelsen ville ha svar på hvor mange av de oppmøtte som ville ha interesse av en nedlastbar versjon av PSP-spillet til PS3, med online flerspiller.

Metal Gear Solid: Peace Walker har allerede skapt overskrifter i Japan i forbindelse med en viss 40/40-anmeldelse, men slippes ikke på disse kanter før i juni. Spillet vil være satt til 1970-årene, og er den tredje forløperen med Naked Snake, eller Big Boss, som hovedperson. Spillet er en oppfølger til Metal Gear Solid 3: Snake Eater og Portable Ops.

(Kilde: CVG)

Les også: Ikke stol på Famitsu
Les også: Metal Gear Solid endelig itl Playstation Network
Les også: E3-oppsummering: Sony


Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen