Supporterprisen

Metizport vinner supporterprisen for første gang

Sunnmørs-klubben utmerket seg fra tribuneplass under sluttspillet i Telialigaen.

Metizport bidro til god stemning på tribunen, og vinner derfor supporterprisen.
Sindre Stien/Good Game

Selv om Metizport gikk på et surt tap mot Wizard under Telialigaens semifinale i Counter-Strike, mobiliserte Metizport med mange supportere på tribunen gjennom hele helgen, og skapte et skikkelig trøkk under SpillExpo i Stavanger.

Det gjør at vi i Gamer.no i samarbeid med Telialigaen kårer Metizport som vinner av supporterprisens femte utgave. Sunnmørs-klubben stikker dermed av med 10 000 velfortjente kroner til klubbkassen.

Klar for neste sluttspill

Til tross for at sluttspillet ikke gikk som ønsket forteller grunnlegger og administrerende direktør i Metizport, Arjan Sydhagen Dalsøren at klubben gikk målrettet inn for å vinne supporterprisen.

Arjan Sydhagen Dalsøren og Metizport kan juble for supporterprisen under vårens sluttspill.
Kevin Andre Bøe / Metizport

– Med nærmere 50 personer i oljebyen, så er dette en pris vi gikk målrettet inn for å vinne. Vi er ikke så flinke på å vinne andre ting, men vi i det minste med oss en seier fra Stavanger.

Les også: Paris-eventyret over for Apeks.

Dalsøren kan fortelle at klubben allerede ser frem til neste sluttspill, men forventer mer konkurranse på tribunen neste sluttspill.

– Vi er en fin og stor gjeng som er klare for neste sluttspill også, vi håper å se flere klubber som kjører på med tilsvarende opplegg eller bedre. En stor takk til alle som møtte opp. Sees i Lillestrøm/Oslo til høsten. Go metiz!

Gamer.no og Telialigaen gratulerer Metizport som vinner av den femte utgaven av supporterprisen.

Siste fra forsiden