Metroid Other M til sommeren?

Metroid Other M til sommeren?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Nintendo holder kortene ganskt tett til brystet når det gjelder sine kommende stortitler, men nå ser det i alle fall ut til at vi er ett steg nærmere en lanseringsdato for det etterlengtede Metroid Other M til Wii.

Farvel sommerdager

Ifølge en ny lanseringsplan gjengitt hos Nintendo Everything skal Metroid Other M slippes sommeren 2010 i Japan. Tidspunktene for den europeiske og amerikanske lanseringen er ikke oppgitt, men med tanke på at mellomrommene sjelden er særlig store, vil det nok ikke gå lang tid før spillet når våre lengdegrader.

Metroid Other M utvikles av Project M, som er et team bestående både av Nintendos egne folk og Team Ninja, utviklerne bak Dead or Alive -og Ninja Gaiden-seriene.

Spillet skal være mer tro mot det klassiske Metroid-konseptet enn spillene i Metroid Prime-serien og vil kombinere 2D-elementer med førstepersonsperspektivet. Det skal også ha et mer "voksent" preg enn de foregående titler.

(Kilde: Nintendo Everything)

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen