Microsoft avslører Rise of the Tomb Raiders tilleggsinnhold

Mer trøbbel i vente for Lara Croft.

Microsoft

Microsoft har sluppet detaljer om tre tilleggspakker til det nyeste Lara Croft-spillet – Rise of the Tomb Raider – på Xbox One og Xbox 360. Allerede før utgangen av året blir en helt ny modus tilgjengelig for spillere, mens to pakker med nye eventyr vil lanseres i løpet av 2016.

«Endurance Mode»

29. desember introduseres en ny modus som kun handler om å overleve. I «Endurance Mode» plasseres du i den livsfarlige villmarken uten noe mat eller utstyr. Ved å samle sammen gjenstander må du bygge verktøyene du trenger og jakte for å skaffe deg noe å spise.

På dagtid gjelder det å overleve elementene, mens om natten må du holde både rovdyr og fiendtlige mennesker på avstand. Målet er å overleve så lenge som mulig, og når du har satt en god tid kan du utfordre vennene dine til å slå den.

Baba Yaga: The Temple of the Witch

Se traileren for Baba Yaga: The Temple of the Witch. (Video: Xbox)

Under The Game Awards-utdelingen forrige uke fikk vi se en trailer for Rise of the Tomb Raiders første store utvidelsespakke, som skal lanseres i begynnelsen av 2016. I Baba Yaga: The Temple of the Witch oppsøker Lara en mystisk skog, som etter sigende skal være hjemsøkt av en ond heks, på leting etter en forsvunnet person.

Her får spillere utforske en ny grav, møte nye fiender og løse et gammelt mysterium. Ifølge Microsoft byr pakken på flere timer med spilling og en opplevelse som utvider historien fra originalspillet.

Cold Darkness Awakened

Cold Darkness Awakened lanseres i løpet av 2016 og tilbyr en variant av Call of Dutys zombiemodus. En mystisk kraft som forvandler både dyr og mennesker til blodtørstige drapsmaskiner blir sluppet løs i Sibir, og Lara er selvfølgelig den eneste som kan redde dagen.

Neste år blir det enda kaldere for stakkars Lara.

Her blir du stilt overfør bølger med stadig vanskeligere fiender, og du er hele tiden nødt til å samle opp forsyninger og lage nytt utstyr som kan hjelpe deg å overleve. Underveis må du utføre diverse oppgaver for å finne en måte å sette en stopper for denne katastrofen.

De tre pakkene kan enten kjøpes hver for seg, etter hvert som de blir tilgjengelige, eller fås dersom du plukker opp Rise of the Tomb Raiders sesongpass. Sesongpasset koster 249 kroner – både på Xbox One og Xbox 360 – og inkluderer også nye våpen og antrekk for Lara.

Rise of the Tomb Raider fikk mye skryt i vår anmeldelse.
– Et knallsterkt og spennende eventyr »

Les også
Anmeldelse: Rise of the Tomb Raider

Siste fra forsiden