Tvil om Alan Wake til PC

Microsoft slår til igjen

Det kan virke som PC-utgaven av Alan Wake er utsatt eller droppet.

På tross av at Microsoft har snakket mye om å revitalisere PC-spillmarkedet i de senere årene, har de vist liten vilje til å faktisk satse på PC selv i de tilfellene hvor de står som utgiver av spill.

Nå ser det ut som Alan Wake blir det ferskeste Microsoft-spillet som hopper over PC, i alle fall ved lansering. Dette til tross for at spillet opprinnelig ble kunngjort for PC.

På forumet til den finske utvikleren av Alan Wake, Remedy Entertainment, har Remedy-sjef Markus Mäki forsøkt å gi et lite svar på hva som skjer med PC-versjonen.

- Jeg er selv en PC-spiller i hjertet, så jeg forstår bekymringene deres. Dessverre er det eneste jeg for øyeblikket kan si at vi fokuserer alt på Xbox 360-versjonen, og vil kommentere PC på et senere tidspunkt.

Dette kan bety at PC-versjonen er droppet, eller at det fortsatt er tvil om hva som skjer med den. Samtidig kan det også bety at den kommer etter Xbox 360-versjonen (i så fall er det sannsynlig at den kun kommer for Windows 7 og DirectX 11).

Xbox 360-versjonen er planlagt utgitt tidlig neste år. For mer informasjon om spillet kan du lese vårt intervju med Oskari Häkkinen fra Remedy.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden