Middelalderkrig i Europa

Real Warfare 2 byr på teutonsk strategi og imperiebygging.

Russiske 1C Games har kunngjort Real Warfare 2: Northern Crusades. I dette strategispillet foregår handlingen på tolvhundretallet. Du må lede den teutonske ridderordenen i deres forsøk på å overvinne de hedenske områdene i Preussen.

Strategi.

Spillet blander strategi og taktikk, omtrent som Total War-serien. Du får gjøre strategiske valg på Europakartet, og når styrkene dine møter fienden får du taktiske slag (inkludert beleiringer av byer og slott).

Taktikk.

På samme måte som sin forgjenger skilter Real Warfare 2 med mye realisme. Opp til åtti forskjellige faktorer er med å avgjøre hvordan troppene gjør det på slagmarken, og spillet har også et avansert moralsystem som skal gi en følelse av at du kontrollerer ekte mennesker på slagmarken (selv om det kan være over 10 000 av dem i individuelle slag).

I tillegg til enspillerkampanjen (som forøvrig også får visse rollespillelementer) skrytes det av ulike flerspillermoduser, men disse har vi ikke fått noen detaljer om enda. Real Warfare 2: Northern Crusades kommer i salg i løpet av andre kvartal 2011, til PC.

Stikk innom 1Cs nettsted for mer informasjon.

Siste fra forsiden