Midway med retrospill for PS3

Midway var et av de første selskapene som gav ut nyversjoner av gamle arkadespill for Xbox Live Arcade. Nå gjør de det samme på PS3.

Den amerikanske utgiveren Midway begynte tilværelsen sin som produsent av arkadespill, og har derfor et rikt spillbibliotek som de vet å utnytte seg av. Ikke bare har de gitt ut flere spillsamlinger (blant annet Midway Arcade Treasures-serien), men de var også en av de første utgiverne som omfavnet Xbox Live Arcade og muligheten til å relansere gamle spill på tjenesten.

Rampart: Unikt og morsomt

Dette har de tydeligvis hatt suksess med, og nå står PlayStation 3 for tur. Midway og Sony Online Entertainment har nemlig kunngjort at vi vil få se seks spill fra Midway på nedlastningstjenesten til PlayStation 3. Disse er Mortal Kombat II, Gauntlet II, Joust, Rampage World Tour, Rampart og Championship Sprint.

Pressemeldingen forteller at det var hensynet til flerspillermodus som gjorde at nettopp disse spillene ble valgt ut, og at de vil være eksklusive for PlayStation-nettverket. Det første av spillene kommer "tidlig 2007" (antakelig før vi har fått PS3 her til lands).

Siste fra forsiden