EM I COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE

Mikslag sjokkerte 777 - Klare for EM-kvalifisering

«Marcelious» og Cleanteens representerer Norge i EM-kvalifiseringen

«Marcelious» vil få flere muligheter til å briljere på scenen hvis Norge leverer sakene i lørdagens kamper.
Sindre Stien/Good Game

I en spennende finale mellom 777 og Cleanteens ble det Oilers-baserte mikslaget for sterke for de regjerende Telialigaen-vinnerne. Dette betyr at Cleanteens representerer Norge i Europamesterskapet i Counter-Strike: Global offensive denne helgen.

I kvalifiseringsgruppen med Frankrike, Kroatia og Bosnia er Norge avhengig av å plassere seg topp 2, for å kunne sikre seg videre avansement til EM i Romania 4.-10. juli.

Les også: Tre norske damer kalre for ESL sin storturnering i Valencia.

Skulle de klare dette vil de også automatisk være kvalifisert til VM i Bali denne høsten. Det er med andre ord mye på spill for Langan og resten av spillerne i Cleanteens.

Forventet å vinne

Disse skal representere Norge under EM:

no Sander «Grusarn» Iversen
no Ole Kristian «Marcelious» Langan
no Henrik «becker» Becker
no Jon Erik «ztk» Øygarden
no Bjørnar «BFR» Fauske Røn

I en kamp som strakk seg over tre kart var Ole Kristian «Marcelious» Langan sentral for Cleanteens. Den sprudlende AWP-spilleren var allerede på forhånd optimistisk om mulighetene til å sikre seg et godt resultat.

– Kampen mot 777 gikk som forventet der vi tok Mirage etter mye dårlig spill fra begge parter. Vi fikk juling på Overpass som forventet, men klinte til igjen på Dust2 takket være Sander «Grus» Iversen. Vi forventet selvfølgelig å komme til finalen og vinne om vi hadde dagen, legger Langan til.

Les også: 777 til topps i Telialigaen våren 2022

Ole Kristian «Marcelious» Langan i aksjon under Telialigaensluttspill.
Sindre Stien/Good Game

Langan innrømmer at gutta enda ikke har avtalt hvorvidt de får spilt noe mer sammen før turneringen, men sier fleipete at målet er å være topp 30 innen året.

– Det kan hende vi får spilt litt sammen før EM, er ikke noe vi har diskutert enda så tiden får vise. Nei jeg tror ikke det er noen som føler på noe ekstra press. Vi spiller vårt spill og viser hvorfor Cleanteens skal komme topp 30 innen året er omme, avslutter han til Gamer.no.

Les også
VOID klare for førstedivisjon - Låner inn «Ruyter» fra 777 

Den lukkede kvalifiseringen mot europeisk motstand spilles lørdag 4. juni. Du kan se kampene via Gamer.no sin egen Twitch-kanal.

14:00: Norge - Bosnia
16:00: Norge - Kroatia
17:00: Norge - Frankrike

Siste fra forsiden