Mini-utgave av Gran Turismo 4 i mai

Som kjent er Gran Turismo 4 blitt utsatt og utsatt igjen. Nå kommer det en miniutgave av spillet, slik at ventetiden blir litt lettere.

Gran Turismo 4 Prologue er egentlig ikke mer enn en stor demoversjon av spillet, og den inneholder kun fire av banene fra fullversjonen. Du får også tilgang til 38 av bilene fra Gran Turismo 4, og de aller fleste av disse bilene må låses opp ved hjelp av kjøreskolen i spillet.

Gran Turismo 4 Prologue ble utgitt i Japan i desember som et slags plaster på såret for japanske gamere som var skuffet over utsettelsene av dette svært etterlengtede bilspillet. Sony har tidligere benektet ryktene om at de også ville gi ut prologen i Europa, men nå har de altså gjort helomvending og bekreftet at europeiske gamere får en litt modifisert versjon av prologen.

PAL-versjonen av prologen vil komme med en del bonusmateriale som japanske gamere ikke fikk med seg, inkludert en videobeskjed fra Gran Turismo-skaperen Kazunori Yamauchi og en "Making of GT4"-DVD. Fullversjonen av Gran Turismo 4 er ikke ventet i hyllene før til høsten, så det er nok mange som vil kaste seg over prologen når den kommer i slutten av mai. Prisen vil naturligvis reflektere det faktum at GT4 Prologue egentlig ikke er mer enn en veldig stor demo.

Siste fra forsiden