Interplay med Fallout-beta i 2012?

Mistenkelig tidlig kunngjøring

Interplay lar seg tydeligvis ikke skremme av rettsaken.

Siden i fjor vår har Bethesda og Interplay vært i tottene på hverandre. Striden gjelder rettighetene til Fallout-lisensen, og partene har kommet med beskyldninger om alt fra kontraktsbrudd til sabotasje. På nåværende tidspunkt prøver begge å karre til seg alle rettighetene til Fallout.

Interplay regner tydeligvis med at den rettslige striden går i deres favør, for nå har de kunngjort en åpen beta av det postapokalyptiske nettspillet Project: V13 i 2012. I samme slengen minner de også om at flere som arbeidet med de opprinnelige Fallout-spillene har jobbet med prosjektet siden november 2007.

I tillegg melder de om en avtale med bulgarske Masthead Studios om å utvikle spillet videre. Masthead har visstnok vært involvert med Project: V13 siden tidlig i 2009, og har hovedansvaret for å utvikle det under Interplays oppsyn. Tidligere har de jobbet med sitt eget Earthrise, som tilfeldigvis er et postapokalyptiske nettspill. Det slippes i løpet av året.

Noen detaljer om Project: V13 (tittelen er en Fallout-referanse) ble dessverre ikke offentliggjort. Om prosjektet i det hele ender med et Fallout-spill avhenger selvsagt av rettsakens utfall.

Siste fra forsiden