Moderne skytespill fra Bioware?

Et nytt og spennende skjermbilde er ute, av et uannonsert spill.

Eurogamer kan melde at Electronic Arts har sluppet det første skjermbilde (se topp og bunn) fra Biowares neste, uannonserte spill.

Er det London vi ser her? Eller noe helt annet? (Faksimile: Kotaku)

Det er helt åpent hva slags spill vi snakker om, men det er jo ikke helt ulikt det vi har sett fra en tittel som Modern Warfare. Så spørs det om det er et skytespill eller rollespill i en moderne setting, eller noe helt annet.

Her er Biowares hint på Twitter.

Ved første øyekast virker det i hvert fall ikke som om dette er satt til en fjern fremtid i samme gate som rollespillet Mass Effect. Neida, rifla fremstår som mer "realistisk" enn som så, eller gjør den det? Er det noen våpeneksperter som kan se om det faktisk er en ekte og nålevende modell? Hvis ikke, kan vi likevel snakke om et Mass Effect 3 eller 0?

Sjekk teaseren.

Kotaku har fått tak i en video (se videoramme) som viser spillet i korte glimt, her ser personen på bildet ut av et fly eller helikopter og ned på det som ligner en by. Jeg synes det ser ut som London ved Parlamentet (se bildet til høyre og sammenlign med lenken), men det blir selvsagt bare spekulasjon.

Verken EA eller BioWare har kommentert bildet, men spillet skal visstnok annonseres under Video Game Awards 11. desember – og dette virker jo ganske så spennende.

BioWare jobber for øvrig også med Star Wars: The Old Republic, Mass Effect 3 og Dragon Age 2.

Vi kommer med mer når katta er helt ute av sekken.

Her er bildet i sin helhet:

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden