Monolith jobber med nytt Ringenes Herre-spill

Middle-earth: Shadow of Mordor finner sted mellom Hobbiten og Ringenes Herre.

Utsnitt av omslaget til nyeste Game Informer.
Game Informer, Warner

Knapt et år etter at Monolith Studios fikk skuvd Ringenes Herre-spillet Guardians of Middle-earth ut på markedet, vender utvikleren nå tilbake til J.R.R. Tolkiens rike univers. Dette melder Warner Bros. Interactive Entertainment i en pressemelding.

I Middle-earth: Shadows of Mordor spiller du som jegeren Talion, etter at han har blitt myrdet natten før Sauron og orkehæren hans vender tilbake til Mordor. Den døde mannen får pustet nytt liv i seg av en ånd, og får dermed ferdigheter som ligner de udøde gjenferdene i universet. Hevn er visstnok målet med spillet.

Omslaget til neste Game Informer-blad.

Spilleren utforsker den veletablerte verdenen i tredjeperson, og etter alt å dømme deiser man ned fiender i tråd med spill som Darksiders eller God of War. Pressemeldingen nevner også at fiender skal håndteres på en litt finurlig måte. Ut fra spillerens handlinger formes det et forhold til fienden som påvirker hvordan disse ter seg i spillet.

Mer informasjon om spillet kan vi vente oss når nyeste Game Informer slippes.

Monolith bak spakene

At Monolith nå tilsynelatende har blitt Warner Bros. Interactive Entertainments selvskrevne Ringenes Herre-studio er nok bittersøtt for enkelte. For ikke mange år siden ble navnet forbundet med spill som Blood, Condemned og F.E.A.R, men de siste par årene har de kun vasset i lisenser.

Deres to nyeste spill, Guardians of Middle-earth og Gotham City Impostors, greide dog å sette verden i flammer, men havnet likevel på den positive siden av kritikerskalaen.

Middle-earth: Shadow of Mordor utvikles for PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 and Xbox One. Pressemeldingen nevner ikke Wii U.

Les også: Anmeldelse av LEGO: Lord of the Rings
Les også: Anmeldelse av Lord of the Rings: War in the North

Siste fra forsiden