Monster Madness i ny utgave

Skrekkfilmspill kommer til PlayStation 3 i ny og blankere utgave, med ekstra innhold.

Utgiver SouthPeak kunngjorde onsdag at en oppgradert versjon av deres Xbox 360-spill Monster Madness: Battle for Suburbia er under utvikling for Playstation 3. Den oppgraderte versjonen har fått navnet Monster Madness: EX og er forbedret på flere områder. I tillegg til oppusett grafikk og noen nye minispill skal denne versjonen også inneholde nytt gameplay-matriale, men hva dette består av er foreløpig ukjent.

Det er den amerikanske utvikleren Psyonix som har fått oppdraget å konvertere Monster Madness til PlayStation 3. I følge pressemeldingen er det først og fremst de største svakhetene ved orginalutgaven, kamera og spillkontollene, som skal forbedres.

Monster Madness er et flerspiller actionspill i samme gate som Gauntlet og Dark Alliance. En liten by har blitt invadert av mørkets krefter i form av alt fra zombier til demoner. Det er opp til fire stereotype tenåringer å banke dritten ut av djevelskapen, og redde naboene sine. Til hjelp har de et variert våpenarsenal, inkludert magiske amuleter som gjør dem istand til å skifte form.

Monster Madness: EX skal være klart til butikkslipp tidlig neste år.

Siste fra forsiden