Høstlansering for Natural Selection 2

Monstre mot mennesker

Endelig er Natural Selection 2 snart klart for utgivelse.

Natural Selection er en svært populær gratismodifikasjon for Half-Life, hvor marinesoldater og monstre måtte kjempe mot hverandre i futuristiske omgivelser. Skaperne av Natural Selection har i lengre tid jobbet med en kommersiell etterfølger, og nå er det klart at denne lanseres til høsten.

Natural Selection 2 er et onlinebasert førstepersons skytespill med massevis av action og elementer av strategi. To lag, hvert med opp til 16 spillere, må møte hverandre til dyst i dynamiske omgivelser som hele tiden påvirkes av det som skjer.

De to sidene i konflikten er svært forskjellige fra hverandre. Monstrene, som kontrolleres av en rase romvesener kalt Kharaa, kommer i flere variasjoner - fra Skulk som kan løpe på vegger til gigantiske Onos som nesten kan beskrives som en levende stridsvogn. Menneskene må samarbeide for å overkomme farene.

Spillet har også en stor strategisk del, med kommandører som kan lede lagene sine fra fugleperspektiv. De kan bygge strukturer, samle ressurser og forske på oppgraderinger som kommer fotsoldatene til gode.

Det er nå klart at spillet skal lanseres til høsten, og vil i utgangspunktet kun komme til PC. Utviklerne planlegger imidlertid versjoner til Mac og Xbox 360. Ta en titt på det offisielle nettstedet for mer informasjon.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden