Dragon Age fra en annen synsvinkel

Mørke makter

Neste dose med innhold lar deg spille som fienden.

Bioware har pøst på med ekstramateriale til sitt Dragon Age: Origins siden lanseringen i fjor høst, og vi har allerede fått to små en stor tilleggspakke. Nå meldes det at en ny pakke er på vei, og den skal slippes i løpet av måneden.

Tipper fyren til venstre vinner.

Dragon Age: Origins: Darkspawn Chronicles foregår i et alternativt univers hvor helten fra originalspillet døde før slaget om Ostagar. Dermed er det opp til den eneste gjenlevende vokteren, Alistair, å samle landet mot erkedemonens horder.

Du spiller ikke som Alistair, men som en av hordens hurlock-soldater. Pakken lar deg delta i det endelige slaget om Denerim og kommandere dine artsfrender for å knuse menneskeheten. Monsteret ditt har nemlig evnen til å ta kontroll over andre i horden og du får muligheten til å styre en liten gjeng med monstre. Dine potensielle allierte inkluderer andre hurlocker, genlocker og de digre risene.

Darkspawn Chronicles lanseres 18. mai på PC og Xbox 360. På Xbox 360 koster den 400 Microsoft-poeng mens PC-utgaven av pakken går for 400 Bioware-poeng. Dato og pris for PlayStation 3-utgaven er foreløpig ikke satt.

Siste fra forsiden