Møt Theodors nemesis

Naughty Bear er langt fra kosete.

Bamse ble ikke invitert i bursdagsselskap, og nå skal han ta hevn. Det er konseptet bak Artificial Mind and Movements Naughty Bear, som forventes til Xbox 360 og Playstation 3 iløpet av 2010.

Spillet oppfordrer til amoralsk adferd der målet er å trakassere og plage de andre teddybjørnene så mye du kan for oppnå flest mulig poeng. Spillet foregår i en åpen verden med ulike mål og belønninger du kan låse opp, og det er opp til deg hvordan du vil fullføre dem.

For eksempel kan du banke livskiten ut av en annen bjørn med balltre, men du får flere poeng ved å bruke skremmeknappen og gi ham en skikkelig støkk først.

Enda mer poeng får du dersom du torturerer ham offentlig, men for å oppnå maks poengsum må du pine og plage ham foran de andre bjørnene slik at han til slutt begår selvmord.

Hvis du synes det høres fryktelig og forstyrrende ut kan du trøste deg med at spillet ikke er blodig, det er bare vatt som synes når bjørnehodene eksploderer.

Ifølge utgiver 505 Gamestreet vil Naughty Bear ha tilgang til ulike våpensett på hvert av de 30 nivåene.

Artificial Mind and Movement har tidligere erfaring med voldsglade bjørner fra Kung Fu Panda, men dette blir etter alt å dømme ikke noe spill å brumme teddybjørnens vise til.

(Kilde: Gamespot)

Siste fra forsiden