Motorsykler i Burnout

Ødeleggelse på to hjul

Lei av biler i Burnout Paradise? Snart skal Criterion gi deg litt variasjon i kjedekollisjonene.

Burnout-serien har skaffet seg et godt omdømme blant tilhengere av destruktiv og sanseløs kjøring, men hittil har serien kun latt deg kjøre rundt i firehjulinger. I august kommer det som Burnout-utvikler Criterion kaller den største nyheten i serien siden starten, for da får du endelig ta til veiene på motorsykkel.

Snart får bilene selskap på veiene i Paradise.

Motorsykler kommer i en oppdateringen til Burnout Paradise som Criterion kaller «Davis». Denne oppdateringen introduserer også muligheten til å kjøre om natten. Da forsvinner mye av trafikken, så litt av poenget med serien går kanskje tapt. Criterion håper nattkjøring kan være en fin opplæring i riktig håndtering av motorsykler, uten at du må bekymre deg for hissige bilister.

I tillegg til motorsykler og nattkjøring får selve byen i Burnout Paradise seg også en overhaling. Nye områder som er utviklet spesielt for motorsykler vil bli lagt inn, og nye spillmoduser og utfordringer skal teste hvor god du er til å håndtere det nye kjøretøyet.

Før «Davis» kommer «Cagney»-oppdateringen i slutten av mai. Denne pakken byr på nye biler og utfordringer. Dermed får Burnout-fansen litt å henge fingrene i mens de venter på motorsykler.

Siste fra forsiden