Mulig lanseringsdato for Nintendo DS

Nintendo har nylig offentliggjort listen over spill som skal lanseres sammen med Nintendo DS, samt en foreløpig fastsatt lanseringsdato for Europa.

I følge nettstedet GameCube Europe har Nintendo gått ut å sagt at de ønsker å lansere Nintendo DS 18. mars 2005 i Europa. Sony lanserer sin håndholdte PSP neste vår også, og alt tyder på at Nintendo ikke ønsker å ligge etter denne gangen. Nintendo i Norge kan på sin side ikke bekrefte dette:

- Det er ikke gitt noe annet tidspunkt enn 1. kvartal 2005. Det kommer sikkert til å dukke opp flere datoer etterhvert, men Nintendo kommer nok ikke med noen eksakt dato før nærmere lansering, forteller Kirsti Danielsen, markedssjef i Bergsala AS i Norge til Gamer.no.

I samsvar med lanseringsdatoen er det også navngitt åtte spill som vil være tilgjengelige i hyllene fra dag en. Her finner vi kjente navn som Animal Crossing, Mario Kart, Metroid: Hunters, Super Mario Bros. Game, WarioWare og Super Mario. Men også helt nye og ukjente titler som Nindogs og Pictochat. Dette er kun titler fra Nintendo selv, og vi går ut i fra at det i tillegg vil lanseres en del titler fra tredjeparts-utviklere.

Det forligger ingen informasjon om noen av disse titlene akkurat nå, men vi kommer tilbake med utfyllende informasjon så snart vi vet mer.

Siste fra forsiden