Alan Wake 2 til PC?

Muligheten er der

Finske Remedy klør skikkelig i fingrene ettter å komme i gang med oppfølgeren.

Thrilleren Alan Wake ble stemplet som en klassiker av vår anmelder da vi avsa vår dom over spillet i mai. Etter fem år i utvikling fikk vi endelig bli kjent med Alan og hans mange problemer.

Lys var viktig i Alan Wake.

Spillet ble til slutt Xbox 360-eksklusivt, selv om det var mye snakk om en PC-versjon. Den ble imidlertid kansellert. Nå er det nytt håp for PC-spillerne med Alan Wake 2, der døra øyensynlig er på gløtt for en PC-utgave.

– Vi jobber med Microsoft Game Studios og da er spillet enten eksklusivt til Xbox, eller til Xbox og PC. Men ikke skriv at Alan Wake 2 kommer til PC, det kan hende det ikke skjer. Begge nevnte løsninger er en mulighet, sier utviklingssjef hos Remedy, Oskari Häkkinen, til Eurogamer.

Selv om Remedy eier rettighetene til spillet selv, holder man seg til Microsoft eksklusivt.

– Microsoft har brukt mye ressurser på at tittelen skal være eksklusiv. De føler den er viktig for deres portfolio blant spill som Gears of War, Halo og Forza Motorsport, forteller Häkkinen.

Nå har det seg imidlertid slik at Remedy fortsatt ikke har snakket med sin utgiver om å lage Alan Wake 2. Begge er fortsatt litt for opptatt av det første spillet. Her har man allerede gitt ut ekstrapakken The Signal og The Writer er planlagt sluppet til høsten.

Vi kommer i hvert fall med ny informasjon om Alan Wake 2 når den dukker opp.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden