Guitar Hero-kontrollere fra Logitech

Musikkspill får nye kontrollere

Logitech lanserer nye Guitar Hero-kontrollere for Xbox 360.

Logitech er en av de største produsentene av spillkontrollere og ratt, og nå lanserer selskapet to nye Guitar Hero-kontrollere – en gitar og et trommesett – for Xbox 360. Disse kommer i salg i oktober, og veiledende pris her til lands blir 1790 kroner.

Trommesettet fra Logitech.

Begge kontrollerne skal være laget av materiale i høy kvalitet. Gitarene lages av samme materiale som ekte gitarer, inkludert en hals av lønnetre, et gripebrett av rosentre og metallbånd. Gripebrettet er også utstyrt med gummikuppel-teknologi, for å redusere klikking i knappene.

Trommesettet er utstyrt med tre justerbare (samt lyddempende) trommeskinn og to cymbal-pedaler. Alt kan tilpasses din personlige spillestil.

Kontrollerne er selvsagt trådløse, og om du har ekstremt stor stue, kan du stå opp til ni meter unna konsollen din når du spiller. To AA-batterier skal kunne holde dem gående i 50 timer med spilling.

Gitarkontrolleren fra Logitech.

– Når du er klar for å oppgradere dine kontroller eller utvide bandet ditt kommer du nok til å ville spille på Logitechs nye trommekontroll. Med den trådløse trommekontrollen kan du markere tiden, holde på bakgrunnsrytmen, farge opp riffene dine og treffe riktig på trommeikonene. Den nye trådløse trommekontrollen og den trådløse gitarkontrollen er designet for Xbox 360, og du kan nå rocke til alle dine favorittsanger, skryter Ruben Mookerjee, Logitechs markedsdirektør for spill i en pressemelding.

Siste fra forsiden