Botlancers i King of Nordic

– «MV» har en rå treffsikkerhet

Et selvsikkert Botlancers representerer Norge i ukens King of Nordic.

Valve/Eivind Von Døhlen/Gamer.no

DETTE ER KING OF NORDIC

Vis mer

Counter-Strike: GO-turnering for Norge, Sverige, Danmark og Finland. Turneringen fokuserer på å dra frem talenter i de aktuelle landene, og sette dem opp mot hverandre i et sluttspill med «Kongen på haugen»-format, noe som betyr at vinneren av sluttspillet går automatisk videre til neste sluttspill

Fredag returnerer King of Nordic nok en gang med episode tre i sesong ni. Det nærmer seg en måned siden Norge sist vant turneringen og i ukens episode skal Botlancers v2 igjen forsøke å kapre tronen. Sist laget deltok i sluttspillet var for over en måned siden.

Klubben har opprinnelig plass i 2. divisjon og spilte nylig en kvalifiseringskamp mot regjerende seriemester The Gatekeepers, om en plass i neste sesongs 1. divisjon. Det skulle vise seg å bli høydramatisk da Botlancers tok første kart. The Gatekeepers snudde likevel kampen og berget plassen.

Til ukens sluttspill har laget derimot hentet inn Fact Revolution spiller Sigurd «MV» Schmidt-Hanssen og Brage «Logicx» Søvik.

Tar tapet for Gatekeepers med knusende ro

DISSE SPILLER FOR BOTLANCERS V2

Vis mer

Johan «riiz» To
Ådne «Hoylaen» Høyland
Jesper «Jimbo» Kamsrud
Sigurd «MV» Schmidt-Hanssen
Brage «Logicx» Søvik

Kaptein, Johan «riiz» To, er klar for fredagens sluttspill.
Privat

Kaptein i Botlancers, Johan «riiz» To er ikke nevneverdig bekymret over tapet for Gatekeepers.

– Tapet er null stress for oss. Vi tok blant annet første kart mot dem. Vi tar det rolig i en sesong til i 2. divisjon også får vi håpe på opprykk da.

To forteller at laget blir å regne som et mikslag i fredagens sluttspill.

– Vi blir et mikslag. Jeg, «Jimbo» og «Hoylaen» spiller til daglig sammen, men i kvalifiseringen og sluttspillet tar vi med oss «MV» og «Logicx». Vi i Botlancers spiller til vanlig i 2. divisjon, «MV» skal til sluttspillet på lørdag mens «Logicx» fyller hverdagen med bingo, forteller kapteinen smilende.

– Kan du fortelle litt om spillerne du tar med til fredagens sluttspill? Hva bringer de til laget?

– Jeg føler alle på laget kan treffe skuddene sine, slik at om alle har dagen kan dette gå veien. Alle spillerne er gode, men om jeg skulle pekt ut noen som kan utgjøre en forskjell må det være «MV» og «Hoylaen». «MV» har en rå treffsikkerhet mens «Hoylaen» er en litt roligere type som gjør smarte valg i spillet. Dersom giflene og Batteryen er på plass, kan hoder splittes.

Gamer.no i samarbeid med ESEN

Les også
Disse spillerne må du vurdere til Fantasy-laget ditt

I samarbeid med ESEN arrangerer Gamer.no de norske kvalifiseringene til King of Nordic – et «kongen på haugen»-konsept mellom Norge, Danmark, Sverige og Finland. Mer informasjon finner du på turneringssidene.

I King of Nordic kan hvem som helst delta og få et gjennombrudd nærmest over natta. Ideen handler om å skape en god og organisert ramme for semi-profesjonelle og amatører fra e-sporten i de nordiske landene. Ryker man ut får man ny sjanse neste uke, med mindre Norge faktisk vant. Ukesvinnerne stikker av med omlag 4500 kroner, og vinner man fem uker på rad får man en jackpot på omlag 23 000 kroner.

Ukesfinalen sees på Twitch-kanalen til King of Nordic fra klokken 19:05 fredag 10. november.

Redaksjonen i Gamer.no er ikke ansvarlig for driften eller beslutninger tatt av King of Nordic. Redaksjonen har ikke innflytelse på avgjørelser som tas av King of Nordic, og King of Nordic har ikke innflytelse på redaksjonelle avgjørelser.

Siste fra forsiden