LANVIRU$ i King of Nordic - Counter-Strike: GO

– «MV» har mye erfaring og råe ferdigheter

Steffen «SLY» Amundsen skryter av spilleren som måtte komme inn og hjelpe laget i kveldens King of Nordic.

Fabian Fjeldvik/Gamer.no

Fredag er det nok en gang tid for ukesfinale i King of Nordic. Denne gangen er det LANVIRU$ som er Norges utfordrer. Laget spilte også for et par uker siden, men da med andre spillere i lagoppstillingen.

Steffen «SLY» Amundsen forteller at de var nødt til å bytte ut en av sine spillere, og erstatte han med «MV».

– Lagoppstillingen vår til fredag består av meg, Markus «Martux» Søreng, Mathias «mathio» Nornes, Jesper «Jimbo» Kamsrud og sist men ikke minst Sigurd «MV» Schmidt-Hanssen som erstatter for «fibb0» som er på tur hjem til Ålesund fredag kveld, sier Amundsen.

– Vi meldte oss egentlig på for å ha det gøy

DISSE SPILLER FOR LANVIRU$

Vis mer

Steffen «SLY» Amundsen
Markus «Martux» Søreng
Mathias «mathio» Nornes
Jesper «Jimbo» Kamsrud
Sigurd «MV» Schmidt-Hanssen

Hovedintensjonen til laget var ikke nødvendigvis å komme til ukesfinalen. Han forteller også om lite forberedelser.

– Vi meldte oss egentlig på for å ha det gøy, men vi visste jo at vi hadde det som skulle til for å vinne kvalifiseringen. Alle kampene var vel egentlig overkjøring, men vi skjerpet oss mot Datakrigerne. Med litt hell og lykke stakk vi av med en 16-5-seier mot Datakrigerne i finalen, sier Amundsen før han legger til.

– Vi har egentlig ikke gjort noe spesielt i forkant av fredag, men vi alle har spilt mye NPL og diverse andre ting.

Amundsen mener at det er veldig synd for laget at «fibb0» er ute.

Sigurd «MV» Schmidt-Hanssen får skryt av LANVIRU$-kapteinen.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

– Det å miste «fibb0» er kjipt på grunn av at han er vår taktiske leder og AWP-er, og gir mye til laget. Men «MV» har mye erfaring og råe ferdigheter så tror dette kommer til å bli bra.

Siden den taktiske lederen ikke er med, blir det en noe annerledes rollefordeling fredag kveld.

– Det blir fort hele gjengen på rifler. Vi satser på at alle kan komme med innspill til hva vi skal gjøre i løpet av rundene. Jeg har ikke sett de andre lagene som skal spille sluttspillet, men vis vi treffer skuddene våre så kan det fort gå vår vei, mener Amundsen.

Med seriestarten i Telenorligaen vel overstått, spurte vi Amundsen hva han tror om den kommende sesongen.

Les også
Torsdag byr på nok et Rocket League-toppoppgjør i Telialigaen

– Jeg tror Nordavind vil sikre seg førsteplassen etter sin nylige suksess med «zEVES». Andreplassen gir jeg til Kingpins ettersom at de har fem solide spillere. På tredje har jeg helt klart Demise. På fjerdeplass er jeg litt usikker, men går for Momentum, selv om Celestial Gaming har en god sjanse til å oppnå fjerdeplass.

I den kommende major-turneringen som starter i september håper Amundsen et ukrainsk lag leverer igjen.

– Har egentlig ikke noen tanker angående den kommende majoren utenom at jeg håper Na`Vi presterer slik som de har gjort i de siste turneringene, avslutter Amundsen.

Gamer.no i samarbeid med ESEN

I samarbeid med ESEN arrangerer Gamer.no de norske kvalifiseringene til King of Nordic – et «kongen på haugen»-konsept mellom Norge, Danmark, Sverige og Finland. Mer informasjon finner du på turneringssidene.

I King of Nordic kan hvem som helst delta og få et gjennombrudd nærmest over natta. Ideen handler om å skape en god og organisert ramme for semi-profesjonelle og amatører fra e-sporten i de nordiske landene. Ryker man ut får man ny sjanse neste uke, med mindre Norge faktisk vant. Ukesvinnerne stikker av med omlag 4700 kroner, og vinner man fem uker på rad får man en jackpot på omlag 28 000 kroner.

Ukesfinalen sees på Twitch-kanalen til King of Nordic fra klokken 19:05 fredag 31. august.

Redaksjonen i Gamer.no er ikke ansvarlig for driften eller beslutninger tatt av King of Nordic. Redaksjonen har ikke innflytelse på avgjørelser som tas av King of Nordic, og King of Nordic har ikke innflytelse på redaksjonelle avgjørelser.

Siste fra forsiden