Stressterapi på Wii

Mye å bli sint på

Få utløp for aggresjon i Stop Stress: A Day of Fury.

Jack er en vanlig kontorarbeider i en helt vanlig moderne storby. Han sliter litt med temperamentet, og vil helst bare være alene og slappe av. Dessverre er ikke storbylivet egnet for folk som hater stress. En rekke små og store irritasjonsmoment får blodtrykket til å eksplodere, og Jack vil nå få ut aggresjonen på alt og alle i omgivelsene.

Livets små irritasjonsmoment

Stop Stress: A Day of Fury følger Jack på hans destruktive ferd gjennom storbyen. Målet er å knuse ting og banke opp folk i et forsøk på å flykte fra byen og oppnå fred og ro. Alt fra bøllete politimenn til robotbrødristere og hissig fugleliv står mellom Jack og sjelefreden.

Spillet byr på fire forskjellige områder og tre forskjellige vanskelighetsgrader. I hvert område skal du bekjempe urbane krapyl og smadre omgivelsene for å avansere til neste gladvoldsorgie. Våpenutvalget rommer tradisjonelle gal-mann-mot-verden-våpen som balltre, økser og tøfler.

Stop Stress: A Day of Fury slippes på WiiWare før året er omme. Det er utviklet av den ferske spillutvikleren JungleLand Games.

Siste fra forsiden