Myst 25th Anniversary Collection bringer den populære serien til moderne PC-er

Cyan har startet Kickstarter-kampanje for samlepakke med syv spill.

24. september 2018 markerer 25 år siden lanseringen av rollespillklassikeren Myst – en milepæl utvikler Cyan vil feire med pomp og prakt. Studioet har nå sikret seg rettighetene til samtlige spill i serien, og planlegger å relansere dem for moderne PC-er.

De syv spillene som relanseres for moderne PC-er.
Cyan

Med hjelp fra GOG.com vil spillene – Myst Masterpiece Edition, Riven: The Sequel to Myst, Myst III: Exile, Myst IV: Revelation, Myst V: End of Ages, Uru: Complete Chronicles og realMyst: Masterpiece Edition – først og fremst oppgraderes for å fungere på dagens maskiner, men de kan også få noen små forbedringer:

– Endringer i produktene blir først og fremst kompatibilitet med Windows 10. Utover det håper vi å fikse små feil her og der. Vi håper også, men er slettes ikke sikre på, at vi kan forbedre det visuelle her og der på noen av produktene, fortalte en Cyan-representant til PCGamer.

Kronerulling for samlepakke

Mens spillene etter hvert vil lanseres hver for seg, har Cyan mest lyst til å slippe en diger samlepakke med alle syv. For å realisere pakken trenger studioet imidlertid litt finansiell hjelp, og med det som mål har studioet lansert en Kickstarter-kampanje.

Målet er å samle inn snaue to millioner kroner, som tilsvarer 2 500 backere på kampanjens 99-dollarnivå. Alle som spytter inn 99 dollar – omtrent 770 kroner – vil motta både fysiske og digitale eksemplarer av spillene. For de som ikke har behov for fysiske utgaver holder det med 49 dollar for de digitale versjonene.

Fans med enda dypere lommer kan stikke av med andre fysiske og digitale godbiter, som en «Linking Book» med en digital skjerm som viser konseptkunst fra spillene. Se Kickstarter-siden for en fullstendig liste over backer-belønninger.

Klassiske System Shock skal også relanseres med Kickstarter-hjelp.
Etter noen utviklingsproblemer et arbeidet i gang igjen »

Siste fra forsiden