Ferskt prosjekt fra Resident Evil-skaper

Mytisk prosjekt

Platinum Games avslører Vanquish.

De siste ukene har japanske Platinum Games bedrevet en nedtelling på sin hjemmeside. Det var forventet at et nytt prosjekt skulle avdukes, og nå har de gitt oss det første glimtet av en helt ny tittel. Ingen detaljer er sluppet, og det eneste vi har å gå på er et kort filmklipp og tittelen.

Bilde fra Resident Evil 4

Spillet heter Vanquish, og basert på filmklippet foregår det i en gang i fremtiden. USA angripes av en ukjent fiende, og en kvinnelig president fordømmer angrepet og lover gjengjeldelse. Mens dette foregår ser vi en mann bli utkledd i futuristisk rustning. Deretter kjemper vår nye, rustningkledde venn seg gjennom en ødelagt by.

Vi kan vel regne med at det dreier seg om et actionspill, og tatt i betraktning at ingen ringere enn Shinji Mikami (Resident Evil 4, God Hand) er involvert burde sjansene være gode for at det foregår i tredjeperson.

Ingenting er likevel sikkert om dette prosjektet. Antagelig er det det fjerde og siste spillet i utgiveravtalen mellom Platinum Games og Sega, da Mikami skulle være produsent for dette.

Siste fra forsiden