Nå blir det Halloween-feiring i Overwatch

Blizzard varter opp med nye kostymer og enda en runde med Junkenstein's Revenge.

I år som i fjor har Blizzard badet Overwatch i Halloween-pynt, i påvente av allehelgensaften den 31. oktober. Feiringen varer fra 10. oktober til 1. november, og byr blant annet på nye kostymer til spillets figurer og et gjensyn med modusen Junkenstein's Revenge.

Knask eller knep.
Blizzard

Denne gangen er det mulig å få tak i åtte nye legendariske kostymer, til blant annet McCree, Mei, Symmetra og Zenyatta. I tillegg lover utvikleren nye «emotes», avatarer, replikker og mye mer, som man kan få via feiringens spesielle «loot»-kister. Blizzard bringer også tilbake fjorårets gjenstander, for spillere som ikke fikk fullført samlingen sin.

Ellers har brettene Eichenwalde og Hollywood fått en overhaling for anledningen, og er utsmykket med diverse pynt. Du kan se bilder fra Halloween Terror-markeringen i galleriet nederst i artikkelen.

Junkenstein er tilbake

Det blir ingen Halloween uten Junkenstein, og den gale doktoren er tilbake for en ny runde med Junkenstein's Revenge. I modusen må spillere bekjempe bølger med datastyrte fiender, for sjansen til å vinne en rekke nye gjenstander.

Nytt for i år er en alternativ variant av modusen, kalt Endless Night, der man aldri går tom for fiender og målet er å overleve så lenge som mulig. De dyktigste spillerne får kjempe om heder, ære i toppen av modusens ledertavle.

Halloween Terror er tilgjengelig for alle spillere på PC, PlayStation 4 og Xbox One. Se mer informasjon på Blizzards nettsider.

Blizzard sliter med uhyggelige Overwatch-spillere.
Utviklerne forteller at de er redde for å kommunisere med fansen »

Siste fra forsiden