Nå er det ikke lenge til vi får se Cyberpunk 2077

CD Projekt RED skal vise frem rollespillet på E3.

CD Projekt REDs neste prosjekt Cyberpunk 2077 er muligens det mest etterlengtede rollespillet for tiden, og nå er det ikke lenge til vi får se det i aksjon, ser det ut til. Det melder blant andre VG247.

E3-arrangørene har nemlig nylig lagt ut mer informasjon om de ulike deltakerne på den store spillmessen, og om man klikker seg frem til CD Projekt RED ser man at utvikleren skal vise frem et rollespill til PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Med mindre studioet jobber med et annet superhemmelig rollespill som ingen har fått nyss om ennå er det trygt å anta at spillet som er oppgitt er Cyberpunk 2077.

Stort og ambisiøst

CD Projekt RED

Det dukket opp ubekreftede opplysninger i januar om at spillet ville finne veien til E3 i år, og nå ser det altså ut til at disse opplysningene er blitt mer eller mindre bekreftede. Dette ville i så fall ikke vært overraskende, da spillet har vært under utvikling i temmelig lang tid.

Cyberpunk 2077 ble nemlig først kunngjort allerede i oktober 2012, samme året som studioet ga ut The Witcher 2. Siden den gang har vi kun fått servert en kort teaservideo som ble sluppet i januar 2013 og noen generelle opplysninger om spillet. Teaseren kan du se øverst i artikkelen.

CD Projekt RED kom også med en oppdatering i oktober i fjor hvor de opplyste at spillet fremdeles er i rute, men at ambisjonene er svært høye. Studioet har planer om intet mindre enn å «finne opp hjulet på nytt», hvordan man enn skal tolke det, og de har også tidligere uttalt at spillet blir mye større enn alt de har gjort hittil.

Det vi vet hittil er at Cyberpunk 2077 er et åpen verden-rollespill med fokus på kybernetiske modifikasjoner og høyteknologiske våpen, og skal by på både flerspillerdel og mye frihet for spilleren. Det foregår i en film-noir-inspirert, dystopisk science fiction-setting og er basert på et penn-og-papir-rollespill kalt Cyberpunk 2020.

E3-messen skal avholdes fra 12.-14. juni.

Nå vet vi også litt mer om Nintendo E3-presentasjon: Den skal fokusere på et kommende slåssespill »

Siste fra forsiden