– Cyberpunk 2077 dukker opp på E3 i år

Og skal være spillbart.

CD Projekt RED

Det polske spillnettstedet GRYOnline hevder å sitte på to uavhengige kilder som melder at Cyberpunk 2077 dukker opp på E3 i år. Faktisk skal spillet være spillbart, dog bak lukkede dører.

De fleste av oss får ifølge ryktene likevel først se spillet under en av de store spillshowene, antageligvis hos Sony eller Microsoft.

Cyberpunk 2077-trailer. (Video: CD Projekt RED)

I så fall blir E3 2018 første gang vi får se noe som helst av det etterlengtede spillet, som først ble annonsert med i 2012. Siden den gang har det vært rimelig knyst fra polakkene i CD Projekt RED, med noen infodrypp nå å da.

Vi har fått en traileren som du ser til høyre, og som vi meldte forrige uke ga utvikleren senest et livstegn på sin Twitter-konto.

E3 2018 går av stabelen mellom 12. og 14. juni i år.

Fremtiden

Cyberpunk 2077 skal bli et åpen verden-rollespill med fokus på kybernetiske modifikasjoner og høyteknologiske våpen, og skal by på både flerspillerdel og mye frihet for spilleren. Det foregår i en film-noir-inspirert, dystopisk science fiction-setting og er basert på et penn-og-papir-rollespill kalt Cyberpunk 2020.

Vi vet også at spillet er det største spillet CD projekt RED har jobbet på, og at det skal bye på en mer fri struktur enn The Witcher-serien.

LES OGSÅ: CD Projekt RED vil «overlate grådighet til andre» »

Siste fra forsiden